Manisaspor U13 Takımı, U13 Ligi 2016-2017 sezonu karşılaşmalarında mücadele verdiği D Grubu’nu lider olarak tamamlamasının ardından şampiyonluk kupasını play-off maçları öncesinde aldı.
Antrenör Namık Çelenk yönetimindeki U13 Takımı, U13 Ligi 2016-2017 sezonu D Grubu’nda elde ettiği liderliğin ardından kupasını Akhisar Belediyespor ile oynanan play-off maçı öncesinde düzenlenen törende aldı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Manisa Şubesi Başkanı İsmail Aydın, yönetim kurulu üyesi Levent Kepenekli, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur, Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Baltacı, Gençlik Geliştirme Ligleri Koordinatörü Ünal Taşçı ve altyapı idari ve teknik heyetin de katıldığı törende Manisaspor şampiyonluk kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Manisa Şubesi Başkanı İsmail Aydın takdim etti.
Öte yandan play-off ilk maçında Akhisar Belediyespor ile oynadıkları karşılaşmadan 1-1 berabere ayrılırken, play-off ikinci maçında Salihli Belediyespor’un maça gelmemesi nedeniyle 3-0 hükmen galip geldiler.
Siyah-beyazlılar play-off baraj maçında ise 5 Haziran Pazartesi günü saat 18:30’da Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.
Editör: TE Bilişim