Ramazan ayı dolayısıyla Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından geleneksel hale getirilen şehit ve gazi aileleri için iftar programı düzenlendi.

X Garden Cafe’de düzenlenen iftar programına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, kurum müdürleri ve 900 şehit ile gazi ailesi katıldı.

Oruçlar, Manisa Müftüsü Sinan Cihan’ın dualarıyla açıldı.

İftar yemeğinin ardından ilk sözü Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek aldı. Sait Türek, “Her yıl şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftar programımızı bu yıl da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle belirtmeliyim ki vatan sizlere minnettardır. Şehit ve gazi ailelerimizin çocuklarına burslarımız, okullarımız, sizlere kapımız her zaman açıktır” dedi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı, "Bizlere gerçekten çok büyük bir şeref verdiniz. Çok çok teşekkür ediyorum. Valiliğimiz adına nezaket göstererek bizleri bu iftar sofrasında buluşturan OSB yönetimimize, çok değerli Yönetim Kurulu Başkanımız Sait Türek’e teşekkür ederim. Sizler çok özellikli insanlarsınız. Tekrarlamama bile gerek yok. Emin olunuz ki Türk milleti ve Türkiye Cumuriyet Devleti seize minnettardır. Bu minnet duygularını şfadede zorlanmaktadır. Devletimizin samimiyetinin sizlere gönderdiği mesajlar naif yüreklerinizde yankı bulacaktır. Yüreklerimizi yakan o gedik var ya, o gedik şu anda Ramazan ikliminin rahmet rüzgarlarına sonuna kadar açıktır. Hem ramazanınız mübarek olsun, hem de Allah katında kabulünden emin olduğumuz dualarımız hem sizleri, hem bizleri, hem de bu güzel memleketi kuşatsın”

Konuşmaların ardından iftar programı sona erdi
Editör: TE Bilişim