GÖKHAN AYTAÇ
Manisa Süper Amatör Küme A grubu karşılaşmasında cumartesi şampiyonluk mücadelesi veren Horozköyspor yine kendi gibi zirve mücadelesi veren Saruhanlı Belediyespor'u Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri'nde konuk etti. Kartların havada uçuştuğu karşılaşmayı Horozköyspor 2-1 kazandı ve puanını 21 yapıp şampiyonluk yarışına devam etti.
HOROZKÖYSPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI
Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmaya ev sahibi Horozköyspor maça hızlı başladı. Maçın 1. Dakikasında Fadıl en sahibi takımı öne geçirdi. Etkili oyununu devam ettiren Horozköyspor 14. Dakikada Mutlu ile farkı ikiye çıkardı. 2-0'dan sonra oyunda dengeyi kurmaya çalışan konuk Saruhanlı Belediyespor ilk yarının sonunda Yahya ile bulduğu gol ile farkı bire indirdi. İkinci yarıda iki takımında atakları golle sonuçlanmadı ve Horozköyspor zorlu karşılaşmayı 2-1 kazandı.

KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
Horozköyspor Saruhanlı Belediyespor'da adeta kartlar havada uçuştu. Oldukça sert geçen maçta maçın hakemi Mehmet Şibak 3 kez kırmızı kartına başvurdu. Horozköyspor ‘da Tuncay ve Yusuf kırmızı kart görürken, Saruhanlı Belediyespor'da Mustafa kırmız kart gören oyuncu oldu.

OSMAN YILDIRIM; "GALİBİYETİMİZE SEVİNEMEDİK"
Zorlu Saruhanlı Belediyespor engeli kayıpsız atlatan Horozköyspor 'da başkan Osman Yıldırım galibiyete sevinemedikleri ifade etti Yıldırım; "Ülkemizde yaşanan terör olaylarından sonra inanın kazanmışız kalbeymişiz hiç önem yok. İnsanın içinden sevinesi gelmiyor. Maça gelecek olursak zorlu bir rakibe karşı oynadık. Önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Zirve mücadelemiz devam ediyor" dedi.
Editör: TE Bilişim