Salihlili doktorlar, kendi gözlerinden gördükleri hayatı fotoğraflayarak ve resme dökerek sergi açtı. Salihli Fotoğraf Derneği üyesi doktorların oluşturduğu serginin açılışı Salihli Belediye Başkan Vekili Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli Fotoğraf Derneği Başkanı Mustafa Dönmez, doktorlar ve dernek üyeleri katıldı.
Fotoğraf ve resim sergisinin açılışında konuşan Belediye Başkan Vekili Karaoğlu, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak, "Sağlık hepimizin en değerli varlıklarından birisidir. Ne kadar zengin olursak olalım, nelere sahip olursak olalım, sağlığımız olmadığında hepimiz bir hiçiz. Her insanın karşılaşa bileceği sağlık sorunlarının önlenmesi, iyileştirilmesi ve daha mutlu bir hayat sürdürebilme adına siz değerli doktorlarımızın insanlarımız üzerindeki emeği çok büyüktür. Bu anlamda sizlere minnettarız. İyi ki varsınız" dedi. Doktorların sanatla uğraşmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Karaoğlu "Mutlu insan, çevresine mutluluk verir, sanatla da uğraşmak insanları mutlu eder" dedi.
Konuşmanın ardından fotoğraf ve resim sergisinin açılışını gerçekleştiren protokol üyeleri, daha sonra sergiyi gezdi.
Salihli Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen ve 52 eserden oluşan resim ve fotoğraf sergisinin ise bir hafta açık kalacağı belirtildi.


Editör: TE Bilişim