Olay Manisa’nın Merkez Şehzadeler İlçesinde meydana geldi. Edinilen iddialara göre M.Y(40) isimli şahıs farklı zamanlarda Facebook üzerinden yaşları küçük olan kız ve erkek çocuklarına cinsel tacizde bulundu.
Yaşı küçük olan erkek çocuk yaşadığı olayı annesine anlattı. Durumu öğrenen Anne plan yaparak cinsel tacizde bulunan M.Y’yi polise yakalattı.
FACEBOOK ÜZERİNDE İLETİŞİM KURAN ANNE POLİSE YAKALATTI
Durumu öğrenen anne Facebook üzerinde M.Y ile iletişim kurarak telefon numarasını istedi. Telefon numarasını alan Anne bir süre M.Y isimli şahısla telefonla mesajlaştı.
M.Y kendisinin uzman çavuş ve bekâr olduğunu söyledi. M.Y genç anneye uygunsuz cinsel içerikli resim ve videolar göndermeye başladı.
Bunun üzerine anne yaşanan olayı polise anlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Dedektifleri derinlemesine inceleme başlattı.
Cinsel tacize uğrayan yaşı küçük olan erkek ve kız çocuğu Çocuk Şubede, genç kadının ifadesi ise Ahlak Büro Amirliğinde alındı.
Alınan ifadelerin ardından genç kadın polis ekipleri ile tuzak kurarak M.Y ile bir parkta buluştu.
Parka daha önceden giden Ahlak Büro Ekipleri genç kadın ve M.Y otururken, operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda polis ekipleri M.Y’yi kıskıvrak yakaladı.
Gözaltına alınan cinsel tacizci M.Y Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Editör: TE Bilişim