Manisaspor yönetim kurulu TFF 1. Lig'in 27. haftasında 9 Nisan Pazar günü saat 16:00'da Mersin İdmanyurdu ile oynanacak karşılaşma öncesinde maç bileti alan taraftarlara Passolig kart hediye etme kararı aldı.
İkinci Başkan Hakkı Övünç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ligde kalma yolunda çok önemli bir sürece girdiklerini ve aldıkları karar ile Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde taraftara ücretsiz Manisaspor Passolig kart hediye edeceklerini belirterek, "Mersin İdmanyurdu maçının 1 TL'lik maç biletini alan taraftarlarımıza 17 TL'lik Manisaspor Passolig kartını hediye edeceğiz.
Taraftarlar 30 Mart Perşembe günü saat 11:00'den itibaren Passolig 19 Mayıs Stadyumu gişelerine nüfus cüzdanlarıyla yapacakları müracaat ile 1 TL'lik maç biletine Manisaspor Passolig kart sahibi olabilecekler." dedi.
"ŞEHİR MERKEZİNDE STANT AÇILACAK"
Ücretsiz Passolig kart kampanyasının TFF 1. Lig'in 33. haftasında Şanlıurfaspor ile oynanacak karşılaşma öncesine kadar devam edeceğini ifade eden Övünç, "Taraftarlarımız Passolig 19 Mayıs Stadyumu gişelerinin yanı sıra önümüzdeki hafta içinden itibaren şehir merkezinde açacağımız stanttan maç biletini ve Manisaspor Passolig kartlarını temin edebilecekler." diye konuştu.
MERSİN MAÇI BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU
Manisaspor kulübü yaptığı açıklamada Mersin İdmanyurdu maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre Mersin İdmanyurdu maçı bilet fiyatları Tarzan-M. Ömer Şahmalı Tribünü 1TL, 1965 (Kapalı Alt) Tribünü 1 TL, Tarık Almış Vıp Tribünü 15 TL, Spil Kale Arkası10 TL, Misafir Tribün10 TL olarak belirlendi.
Editör: TE Bilişim