Manisa'da arkadaşlık teklifinden bulunduğu kızı halk otobüsünde başka erkekle gören genç çılgına döndü. Cebindeki bıçağını çıkartan genç, kızın erkek arkadaşını bıçakladı. Sol kol ve sol bacak 2'şer karın boşluğu tek bıçak darbesi alan genç Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.
Olay Manisa'nın Yunusemre ilçesi Topçu Asım Mahallesi İzmir Caddesi iki lüleli camii durağına yaklaşan 45 D 0023 plakalı halk otobüsü içerisinde meydana geldi. İddiaya göre T. A., isimli genç kız erkek arkadaşı Y.Y. ile birlikte çarşıdan halk otobüsüne bindi. Bir kaç durak ötede de aynı otobüse D. E. isimli genç bindi. D.E., daha önceden arkadaşlık teklifinde bulunup ret yanıtı aldığı T.A.'yı halk otobüsünde bir başka erkekle görünce kan beynine sıçradı. Y.Y ve D. E. arasında önce sözlü tartışma yaşandı.
Sinirlerine hâkim olamayan D. E., cebinden çıkarttığı bıçağı Y.Y.'nin sol ve sol bacağını iki şer kez sapladı. Son bıçak darbesini de karın boşluğuna indirdi.
Y.Y.'nin kız arkadaşının feryatları ile halk otobüs sürücüsü otobüsü durdurup arka kapıyı açmasıyla birlikte saldırgan D.E. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
Olay yerine gelen 112 ekipleri Y.Y. ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırdı.
Sol kol ve sol bacağının yanı sıra karın boşluğundan aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Y.Y. ameliyata alındı.
Polis, olayın görgü tanığı T. A.'yı ifadesine başvurmak üzere karakola davet ederken olayla ilgili soruşturma ise çok yönlü biçimde sürdürüldüğü öğrenildi.
Haber: Serkan ÖZCAN

Editör: TE Bilişim