Poliste sorgulanan M.M.'nin şüpheli ifadeleri üzerine yapılan detaylı sorgulamada katil zanlısı her şeyi anlattı. M.M.'nin, A.C.'nin annesine aşık olduktan sonra, ilk etapta liseli genci evliliğe ikna ettiği, ardından da gencin annesini ikna etmesini sağladığı ortaya çıktı. Oğluna çok düşkün olan E.M.'nin evliliği düşünmemesine rağmen oğlunu kırmamak için evliliği kabul ettiği öğrenildi. Bir gözü protez olan ve eşinden 10 yaş küçük olan M.M.'nin bu nedenle kompleks yaşadığı, E.M.'nin oğluna olan düşkünlüğü nedeniyle de cinayete karar verdiğini itiraf ettiği ortaya çıktı.
PİKNİĞE GÖTÜRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ
Katil zanlısı M.M.'nin, doğayı çok seven derslerinde de oldukça başarılı olan A.C.'yi, kayıplara karıştığı gün pikniğe götürme bahanesiyle aldığı, ardından olayın yaşandığı kendi köyü olan Recepli Köyü'ne götürdüğü, burada da A.C.'ye arkasından saldırıp sopayla başına defalarca vurduğu belirlendi. Bir nalburdan aldığı sopayla bayıltıncaya kadar darp ettiği talihsiz liseliyi henüz ölmeden su kuyusuna attığı tespit edildi. M.M.'nin sopayla çuvalı aldığı nalbura polis tarafından ulaşıldı.
GENCİ ARADAN ÇIKARTMAK İSTEMİŞ
İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü soruşturma kapsamında, sorgulanan M.M.'nin, E.M.'nin oğluna olan düşkünlüğü nedeniyle A.C.'yi rakibi olarak görmeye başladığını ve onu ortadan kaldırırsa E.M. ile daha güzel bir hayatının olacağını düşündüğü söylediği ileri sürüldü.
KONUŞMALARI SİLİP MESAJ ATMIŞ
Katil zanlısı M.M.'nin, olayın ardından önce kendi cep telefonu ve A.C.'nin cep telefonundan yaptıkları konuşmalara ait kayıtları sildiği, ardından da hiçbir şey yaşanmamış gibi cinayetten sonra 'Canım oğlum bu Cuma bana mesaj atmadın, seni çok özledim nasılsın?" diye mesaj gönderdiği tespit edildi. Baba hasretiyle büyüyen A.C.'nin yakınları, talihsiz gencin çok sevdiği ve annesiyle evlenmesini istediği M.M.'ye babası gibi davrandığını kaydetti. DHA
Editör: TE Bilişim