Manisa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Suçlar Şubesi ekiplerinin uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla takibe aldığı iki şahısın 100 bin liralık kokain ve metamfetamin çıktı.
MANİSA'DA GENÇLERİ ZEHİRLEYECEKLERDİ BU SEFER OLMADI
Narkotim ekiplerinin yaptıkları yol kontrolünde takibe alınan bir otomobil Akhisar İlçesi çıkışında durduruldu. Otomobil içinde bulunan Ş.Z ve M.Ö ‘nün polis ekiplerinin yaptıkları aramada, otomobil içinden 400 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan Ş.Z ve M.Ö ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Mahkemeye sevk edilen Ş.Z Uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan M.Ö adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Mahkemeye sevk edilip serbest kalan M.Ö bu sefer polis ekiplerinden kaçamadı. Bir ihbarı değerlendiren Uyuşturucu İle Mücadele Suçlarla Şubesi müdürlüğü ekipleri adli kontrol ile serbest kalan M.Ö'yü takibe aldı. Alaşehir İlçesi Soğuksu Mahallesinde bulunan eve operasyon düzenleyen polis ekipleri odada koltuk altına saklanmış halde 460 gram metamfetamin, 50 gram crak, 2600 gram Esrar ve 1 adet hassas terazi ayrıca 1 adet tabanca ve buna ait 8 adet fişek ele geçirildi.
Gözaltına alınan M.Ö ve karısı R.Ö ifadelerinin ardından çıkarıldığı mahkemece M.Ö tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.Ö ‘nün karısı R.Ö ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
HABER:SERKAN ÖZCAN

Editör: TE Bilişim