Gördes’teki üniversiteye girişe hazırlanan lise öğrencileri, Kırkağaç Meslek Yüksekokulu’ndaki bölümleri tanıdı. Okul yetkilileri, Gördes’e giderek öğrencileri okuldaki bilgisayar programcılığı, lojistik, sosyal güvenlik ile muhasebe vergi uygulamaları bölümlerinin eğitim programlarını, mezuniyet sonrası iş imkanlarını ve Kırkağaç Meslek Yüksekokulunu tanıttı.
Akademisyenler, Kırkağaç Meslek Yüksekokulu’nda yer alan ve geleceğin önemli mesleklerinden olması beklenen lojistik bölümü ile sosyal güvenlik bölümünün Manisa Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksekokullarından sadece Kırkağaç’ta yer akan bölümler olduğunu iyi yetişmiş tecrübeli akademik geçmişi kuvvetli öğretim kadrosu ile her bölümdeki eğitimin geleceğin meslek elemanlarını yetiştirdiklerini belirtti.
Meslek yüksekokulu akademisyenleri üniversite adayı lise öğrencilerini, üniversite tercihleri konusunda da bilgilendirdi. Bilgilendirmelerin devamını dileyen lise öğrencileri ve öğretmenler Kırkağaç Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim