Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venus Sultanlar liginin tek Ege temsilcisi Seramiksan hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında evinde Kartal'a boyun eğen Kuğular yükselen form grafiği ile deplasmanda rövanşı kazanmak istiyor.
Son 3 maçta 2 galibiyet elde eden Seramiksan hem camiasını hemde taraftarını mutlu ederken Beşiktaş maçıyla da yükselişini sürdürmek istiyor. Nilüfer Belediye ve Sarıyer Belediye maçlarını kazanarak play out potasında rahat bir nefes alan Seramiksan, İstanbul deplasmanında da galibiyet serisini sürdürme hedefinde.
Oyuncuların artan form grafiğinden memnun olduğunu dile getiren Brezilyalı çalıştırıcı Vercesi;" Zorlu bir lig ve zorlu bir maraton ancak bizde her gün üzerine bir şeyler daha ekleyerek yoluna devam eden bir takımız. Lige mücadelemiz ve arzulumuzla renk katıyoruz. Kazanılan son 2 maçta hem savunmada hemde hücumda önemli işler yaptık. Oyuncularım karşılaşmalarda canla başla mücadele ediyor, İstanbul'da da bunu sürdürmek istiyoruz. Beşiktaş genç ve iyi bir takım. İki takım içinde kolay maç olmayacak ancak kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.
Editör: TE Bilişim