Toplumsal olaylar meydana gelmeden önce rüyasında gören insanların konu alındığı parapsikolojik sinema filmleri ve dizilerde örneğine rastladığımız bir vaka Manisa'da karşımıza çıktı. Manisa'da yaşayan 42 yaşındaki S.K, yaşanan terör olaylarını yaklaşık 1 ay önce rüyasında gördüğünü öne sürerek, emniyet birimlerine gerekli ihbarları yaptı. Üstelik S.K'nın elinde gördüğü rüyalara ilişkin ulusal televizyon kanallarına gönderdiği olaylar gerçekleşmeden önceki mesajlarının da bulunduğu ortaya çıktı.
İsmini ve fotoğrafını gizli tutmak isteyen S.K, 20 yaşından beri haberci rüyalar gördüğünü iddia ederek, "20 yaşından beri rüyaları görüyorum. 20 yaşında bir yerde kaza olmadan önce görüyordum. Kaza olan bölgede tanıdık bir arkadaşıma soruyordum, kendisi de bilgiyi doğruluyordu. Daha sonra birkaç kere aynı olayı yaşayınca rüyalarımın üstüne düşmeye başladım. Bir süre sonra dünyadaki ve ülkemizdeki önemli olayları görmeye başladım. Rüyamda gördüğüm parçaları birbirine bağdaştırıyorum. Bu rüyaları görmek için özel bir çaba sarf etmiyorum. Eskiden kendi arkadaşlarımı görüyordum. Son dönemlerde yaşanan terör olayları sonrası bunları görmeye başladım. Rüyamda hiç görmediğim yerlere gidiyorum ve burada bir terör saldırısı olacağını anlıyorum" dedi.
ULUSAL TV KANALLARININ WHATSAPP HATLARINA MESAJ ATTI
S.K, gördüğü rüyaları bir süre sonra ulusal televizyon kanallarının Whatsapp ihbar hatlarına mesaj olarak atmaya başladığı belirtti. Elinde mesajlarının bulunduğu ekran görüntüleriyle birlikte açıklamalarına devam eden S.K, "Rüyamda gördüğüm ilk terör saldırısı Reyhanlı'ydı. Gördükten sonra ulusal kanalların Whatsapp numaralarına mesajlar atmaya başladım. Bütün terör olaylarını rüyamda gördüm" diye konuştu.
İZMİR'DEKİ PATLAMAYI 23 GÜN ÖNCE HABER VERMİŞ!
5 Ocak 2016 tarihinde İzmir Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısını 23 gün önce rüyasında görerek yine ulusal bir televizyon kanalının Whatsapp hattına mesaj attığını söyleyen S.K durumu emniyete de bildirdiğini belirtti. Rüyasını anlatan S.K, "13 Aralık tarihinde rüyamda İzmir'deki terör saldırısını gördüm. Rüyamda bu terör saldırılarını görürken teröristlerin arasında ben de oluyorum. 3 kişi vardı. Kemeraltı'nda geziyorduk. Arabayla gidiyorduk. İnsanlar etrafta yürüyorlardı. Normal bir İzmir havasıydı. Rüyayı gördükten hemen sonra bir ulusal televizyonun Whatsapp ihbar hattına mesaj attım. Mesajıma cevap gelmeyince 17 Aralık'ta yeniden bir mesaj attım. Daha sonra durumu emniyete bildirdim" dedi.
"NE OLUR BULUN EYLEM YAPACAKLAR"
S.K'nın 13 Aralık tarihinde Whatsapp ihbar hattına, "Teröristler İzmir ve Kuşadası'nda geziyorlar. 3 kişiler. Arabayla. Nolur onları bulun, eylem yapacaklar. 1 ya da 1,5 ay içerisinde" yazılı bir mesaj bıraktığı görüldü. Ayrıca S.K'nın yine 17 Aralık'ta, "İzmir'i de patlatacaklar, ne olur onları bulun. Bir ay ya da bir buçuk ay içerisinde. Yaklaşık bir ay önce gördüğüm rüyadan sonra artık eminim. Rüyamda Kayseri'deydim. Allah'ın izniyle bundan sonra asla kaçırmayacağım. İzmir. Sıra İzmir'de. O hainleri yakalayın" yazılı bir mesaj bıraktı.
"TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İRTİBATIM OLDUĞUNU DÜŞÜNMELERİNDEN KORKTUM"
Çevresindeki bazı insanların kendisiyle dalga geçtiğini düşündüğünü belirten S.K, "Gördüğüm rüyaların çıkmasından sonra emniyete başvurmak istedim. İlk olarak 155'i aramıştım, ardından 'sen bunları nereden biliyorsun' diyeceklerini düşünerek korktum ve anlatmadım. Çünkü bu durum dışarıdan çok da anlaşılamıyor. Daha sonra bu düşünce daha da belirmeye başladı. İnsanların hayatlarını kaybettiklerini gördükten sonra 'ne olacaksa olsun' diye düşünüp emniyete gittim. Vicdan azabı duyduğum için emniyete ifade verdim. Emniyetteki görevliler bana çok sıcak davrandılar. Beni dinlediler. Terör örgütlerine yapılan operasyonları gördükten sonra içim rahatladı" ifadelerini kullandı.
"EMNİYET NE ZAMAN İSTERSE İFADE VERMEYE HAZIRIM"
Emniyet birimlerinin istedikleri zaman ifade verebileceğini belirten S.K, "İnsanlar benim dalga geçtiğimi düşünüyorlar ama ben gördüğüm rüyaların hepsini yazdım. Elimde bütün kanıtlar var. Sesimi çıkarmamayı düşündüm ama vicdan azabı duymak istemedim. Emniyete ihbarlarımın saatleri de duruyor. Attığım mesajların ekran görüntüleri zaten elimde. Ben insanları infiale sürüklemek istemiyorum. Sadece bu gördüklerimle dalga geçilmemesini istiyorum. Ben dinine bağlı biriyim. Allah korkum var. Benim gibi bu tür olayları gören insanlar olduğunu da araştırdım ve öğrendim. Emniyetle irtibatlı bir şekilde istedikleri zaman ifade vermeye hazırım" şeklinde konuştu.
ÖZEL HABER BERFİN ADICAN

Editör: TE Bilişim