Manisa Genç Erkekler Hentbol Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor Hentbol A Takımı, Salihli Belediyespor B Takımı ile Necip Fazıl Kısakürek Spor Salonunda oynadığı müsabakayı 33-31 kazanarak şampiyon oldu.
Salihli Belediyespor bünyesinde yeni açılan ve aldığı galibiyetlerle grubunda yenilgisiz lider olan Hentbol A Takımı, Salihli Belediyespor B Takımı ile karşılaştı. Karşılaşmayı Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz birlikte izledi.
Manisa Genç Erkekler Hentbol Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor Hentbol A Takımı, Necip Fazıl Kısakürek Spor Salonunda oynanan müsabakayı 33-31 kazanarak şampiyon oldu. Müsabaka sonrasında şampiyonluk sevinci yaşayan Salihli Belediyespor Hentbol Takımını tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Karaoğlu, "Belediyespor bünyemize yeni kattığımız hentbol branşı çok kısa bir süre içerisinde aldıkları galibiyetle yüzümüzü güldürdü. Görüyorum ki bu branşı açarak çok doğru bir iş yapmışız. Antrenörümüz Yasin Nişli hocamıza bu kadar kısa zamanda böyle bir başarı elde ettikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızın hobileri doğrultusunda kendilerini bulabilecekleri spor branşlarında kurslar açarak eğitim veriyoruz. Salihli Belediyespor Hentbol A Takımını tebrik ediyor kendilerine şampiyonluk kupasını takdim ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Salihli Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Yasin Nişli de şampiyon olan oyuncularını tebrik ederek, kendilerine sahip çıkan Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim