Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ‘Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binası'nı ziyaret eden kadınlarla buluştu. Başkan Cengiz Ergün, Manisa'nın merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak sözünü yineleyerek, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.



‘HAYDİ Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında Salihli ve Soma'da yaşayan kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde hayata geçirdiği çalışmaları, kentin kültürel ve tarihi yapılarını gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün devam eden yoğun programı esnasında, İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binası'nı görmeye gelen kadınlar ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.
MANİSA BÜYÜMEYE VE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR
"Manisa'ya hoş geldiniz" diyerek sözlerine başlayan Başkan Cengiz Ergün, "Haydi Kadınlar Manisa'ya projemiz uzun süreden beri 17 ilçemizden kadınlarımızı kent merkezine getiriyor, ağırlıyor. Bizler bu projeye başlarken ‘Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak' demiştik. Şimdi de Gençlik Merkezleri, sosyal alanları ile Manisa 17 ilçesiyle büyümeye ve gelişmeye devam ediyor" dedi.
BAŞKAN ERGÜN, BÖLGESEL ISITMA SİSTEMİ'NİN FAYDALARINI ANLATTI
Soma'dan gelen kadınlara yönelik de Bölgesel Isıtma Sistemi'nin ilçeye kattığı değere değinen Başkan Ergün, "Soma'nın hem havası değişiyor hem de vatandaşlarımız daha hesaplı ısınıyor. Abone sayımız her geçen gün artıyor" diye konuştu.
KADINLARDAN YEŞİLE ÖVGÜ
Kadınların Manisa'da her yerin ağaç ve çiçeklerle dolu olmasından duyduklarını memnuniyeti aktarması üzerine konuşan Başkan Ergün, betonlaşan kentler yerine yeşil bir kent için çalıştıklarını belirterek ilçelerde de yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Başkan Cengiz Ergün, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak hatıra fotoğrafı çekildi.
Editör: TE Bilişim