Manisa'da elektrik faturası ödemek için Yarhasanlar Mahallesi'ndeki vezneye giden vatandaşlar adeta isyan etti. Yoğun bir şekilde oluşan yığılmadan dolayı saatlerce fatura ödemek için bekleyen vatandaşlar Gediz Elektrik Dağıtım AŞ'ye ateş püskürdü.
Yaptığı elektrik kesintileri, bir türlü bitmeyen altyapı çalışmaları ve yetersiz hizmetleri nedeniyle Manisalıları canından bezdiren Gediz Elektrik Dağıtım AŞ, bu kez de vatandaşlara fatura çilesi yaşattı.
Elektrik faturalarını ödemek için Yarhasanlar Mahallesi'ne giden vatandaşlar oluşan yığılma nedeniyle saatlerce sıra beklemek zorunda kaldı. Veznenin içini dolduran ve adeta dışarıya taşan vatandaşlar, veznelerin yetersizliğinden ve personelin işini gerektiği gibi yapmamasından yakındı.
Bazı vatandaşlar, "Nedir bu Gediz Elektirk'ten çektiğimiz. Sürekli elektriklerin kesildiği, evdeki elektronik cihazlarımızın zarar gördüğü yetmezmiş gibi şimdi de fatura ödemek için çile çekiyoruz. Günümüzün yarısı burada geçti. Şirket yetkilileri bu konuya bir an önce çözüm bulsun. Ya veznelere daha fazla personel yerleştirilsin, ya da daha fazla vezne yerleri oluşturulsun" diyerek sitemlerini dile getirdi.
Editör: TE Bilişim