MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, Kırkağaç ilçesindeki Aksu ve Allahverdi İçme Suyu Tesislerinin daha modern koşullarda hizmet vermesi amacıyla teknik incelemelerde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde hayata geçirdiği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, Kırkağaç ilçesinde bulunan Aksu ve Allahverdi İçme Suyu Tesislerinde teknik incelemelerde bulundu. Daire Başkanı Ali Öztozlu'ya, Kırkağaç MASKİ İlçe Şefi Ersin Bülbül ve MASKİ teknik personeli eşlik etti. Tesislerde değerlendirmelerde bulunan Öztozlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kırkağaç ilçesinde bulunan içme suyu tesislerinde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Kırkağaç ilçesinde teknik incelemelerde bulunan MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, çalışmaların kısa sürede hayata geçeceğini belirtti. Öztozlu, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın daha sağlıklı içme suyu tüketmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alaşehir, Akhisar ve Turgutlu ilçelerinde bulunan terfi ve pompa istasyonlarında daha önce modernizasyon çalışmalarımızı tamamlamıştık. 2. Etap kapsamında Kırkağaç ilçesinde bulunan Aksu ve Allahverdi pompa istasyonlarını yenileme ve modernize çalışmalarına start vereceğiz. Bu kapsamda, ekonomik ömrünü tamamlamış olan motor, pompa ve elektrik panolarını günümüz teknolojisine uygun olarak yenileyeceğiz." dedi.
Editör: TE Bilişim