SporToto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'un 16 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı, farklı bir atmosferde geçecek.
Trabzonspor'a futbolcu ve teknik direktör olarak yıllarca hizmet veren Tolunay Kafkas, bu kez Akhisar Belediyespor'un başında eski takımının karşısına çıkacak. Ayrıca Akhisar Belediyespor'dan 7 futbolcu, altyapısından yetiştiği ya da bir dönem formasını giydiği Trabzonspor'a rakip olacak. Trabzonspor'un altyapısından yetişip, şu anda Akhisar Belediyespor'un kadrosunda yer alan Abdülkadir Özdemir ve Kadir Keleş arkadaşlarına oranla bu heyecanı biraz daha yoğun yaşayacak.
Çeşitli dönemlerde Trabzonspor formasıyla ter döken Alper Uludağ, Caner Osmanpaşa, kaleci Fatih Öztürk, Özer Hurmacı ve Soner Aydoğdu da bu kez yeşil siyahlı formayla Akhisar Belediyespor'un başarısı için ter akıtacak.
Trabzon cephesinde ise benzer heyecanı yaşayacak iki isim var. Yıldızları sönmek üzereyken, dönemin Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu tarafından Akhisar Belediyespor'a kazandırılan ve burada sergiledikleri performansla A Milli Takım'a kadar yükselme başarısını gösterdikten sonra Trabzonspor'a transfer olan Güray Vural ve Uğur Demirok, bu kez Akhisar Belediyespor'a rakip olacak.
Editör: TE Bilişim