KULİS ÖZEL HABERTFF 1.Lig'e Elazığspor galibiyeti ile başlayan Manisaspor, teknik direktör Koray Palaz yönetiminde çıktığı hiçbir karşılaşmada galibiyet yüzü görmedi. Palaz yönetiminde Eskişehirspor, Giresunspor ve Göztepe maçlarına çıkan Manisaspor kalesinde 9 gol görürünken sadece 1 puan aldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda da Çorum Belediyespor'a evinde 3-1 yenilerek elenen Manisaspor Koray Palaz yönetiminde adeta 3 puanı unuttu.
HER MAÇ 3 GOL YİYOR
Manisaspor Koray Palaz yönetiminde ilginç bir seriye imza atıyor. Palaz yönetiminde çıktığı üçü lig biri kupa olmak üzere dört resmi karşılaşmanın hepsinde kalesinde üç gol gördü. Dört maçta on iki gol yiyen Manisaspor bu götü performansı ile ligin dibine derin bir iniş yaptı.
YABANCI FUTBOLCULAR RAHATSIZ
Öte yandan Manisaspor 'da yabancı futbolcular ile Koray Palaz'ın arasının açık olduğu iddia edildi. Yabancı oyuncuların Koray Palaz ile diyalog sorunu yaşadığı ve Koray Palaz'ın yaklaşımından memnun olmadığı öğrenilirken bu konuyla ilgili Manisaspor yönetimine şikayette bulundukları iddia edildi.
KOLTUĞU SALLANIYOR
Manisaspor ‘da sergilediği kötü performans ile eleştirilerin odağı olan Koray Palaz'ın Manisaspor serüveni kısa sürecek gibi. 37 yaşında ki çalıştırıcının performansında memnun olmayan Manisaspor yönetimi bu hafta içi yapacağı toplantı ile Koray Palaz'ın Manisaspor ‘da ki geleceğini konuşacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim