Manisaspor yeni sezon hazırlıklarına başkansız başladı. Genç oyuncuların ağırlıkla olduğu 20 kişilik oyuncu topluluğu ile sezonu açan Manisaspor'da Hüseyin Tok ve Mustafa Sevgi antrenmana katılmadı
Yeni transferlerden Mustafa Sevgi izinli olduğu için antrenmanda yer almazken diğer iki yeni transfer Hikmet Balioğlu ve Abdülkadir Korkut ise antrenmanda yer aldılar.
ABDULLAH MERGEN KATILMADI
Manisaspor'un sezon açılışında başkan Abdullah Mergen'in katılmaması gözlerden kaçmadı.
HÜSEYİN TOK KATILMADI
Siyah Beyazlı ekipte henüz iç transferde anlaşma sağlanamayan bazı futbolcularda yeni sezon hazırlıklarının ilk çalışmasında bulunmadılar.Hüseyin Tok ise başkan Abdullah Mergen ile pürüzleri tam olarak çözemediği için antrenmana çıkmadı.

Altyapıdan Ömer Buğdaycı, Alper Önal, Asım Hamzaçebi, Batuhan Sunter ve Zafer Görgen ise A takımla birlikte çalışmalara başlayan isimler oldular.

Öte yandan Sırp stoper Nikola Pronek, Diyerbekirspor’dan sol bek Berk Yılmaz, Karşıyaka’dan sol açık Emre Taşdemir, kaleci Serdar Ustabaş ve Kamerunlu stoper Patric Thierry ön kamp döneminde Manisaspor'da yer alan isimler oldular.

Siyah-Beyazlılarda sezonun ilk antrenmanında yer alan futbolcular şöyle: Metin Yüksel, İsmail Haktan Odabaşı, Ümit Yasin Arslan, Nikola Mikic, Uğur Pamuk, Deniz Çörtlen, Abdulkadir Korkut, Hikmet Balioğlu, Gökdeniz Varol, Ömer Buğdaycı, Alper Önal, Asım Hamzaçebi, Batuhan Sunter, Zafer Görgen. 

SAİT HOCA İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI
Bu arada Teknik Direktör Sait Karafırtınalar,dün Manisaspor'la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Editör: TE Bilişim