Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı Gaddar dizisi güncel olay takibi ve oyuncularıyla gündemde sık sık yer buluyor. Gaddar dizisinin oyuncu kadrosuna tanıdık bir isim katıldı. Korkut Zakkum adıyla dizide yer alacak olan İbrahim Çelikkol kimdir? 

Ünlü oyuncu hakkında tüm merak edilenleri derledik. İşte detaylar...

İbrahim Çelikkol Kimdir?

İbrahim Çelikkol, son zamanlarda yer aldığı projelerle adından sıkla söz ettiren oyuncu ve eski bir modeldir. Peki İbrahim Çelikkol kimdir, biraz yakından tanıyalım…

Oyunculuğa başlamadan önce basketbolla ilgilenen İbrahim Çelikkol, basketbol liginde genç milli sporcu olmuştur. Ardından ise, profesyonel anlamda modellik yapmıştır. Ünlü oyuncu 2004 yılında Türkiye’nin en iyi erkek modeli seçilmiştir.

İbrahim Çelikkol, spor ve modellik kariyerinin ardından oyunculuk alanında eğitim almıştır. Bu eğitimin ardından Çelikkol, ünlü yönetmen ve senarist Osman Sınav ile tanışmıştır. Osman Sınav ile tanışması, onun kariyerinde bir dönüm noktası olmuştur.

Ibrahim Celikkol Kimdir 3

İbrahim Çelikkol 2008 yılında, ilk dizisi olan ve Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör dizisinde kameralarla tanışmıştır. Bu dizide can verdiği Başkomiser Şamil Baturay rolü ile adından söz ettirmeyi başarmıştır.

İlk dizisinin ardından oyunculuk kariyerine devam eden İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuş Uçuşu gibi başarılı televizyon ve internet dizilerinde yer almıştır.

İbrahim Çelikkol Kaç Yaşında? Nereli?

İbrahim Çelikkol kimdir sorusunun yanı sıra, ünlü oyuncunun yaşı ve memleketi de hayranları tarafından sıkça merak edilen bir konudur.

Pınar Sabancı Kimdir? Nereli? Ne İş Yapıyor? Pınar Sabancı Kimdir? Nereli? Ne İş Yapıyor?

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 yılında dünyaya gelmiştir ve günümüz itibarıyla 42 yaşındadır. İbrahim Çelikkol nereli sorusunun cevabı ise, doğum yeri olan İzmit’tir. Ancak başarılı oyuncu kökeni itibariyle Türk değildir.

İbrahim Çelikkol aslen nereli sorusunu yanıtlayalım… Başarılı oyuncu İzmit’te dünyaya gelmesine rağmen aslen Türk değildir. Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.

Ibrahim Celikkol Kimdir 5

İbrahim Çelikkol Evli Mi?

İbrahim Çelikkol kimdir, merak edenleri için ünlü ismin özel hayatını inceleyelim. İbrahim Çelikkol, 2017 yılında Mihre Mutlu ile dünya evine girmiştir. Ancak çift, 2022 yılında evliliklerini bitirmiştir.

İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Mutlu ile olan birlikteliğinden, bir tane çocuğu bulunmaktadır. 2019 yılında baba olan Çelikkol bebeğine Ali ismini vermiştir.

Boşanmasının ardından Natali Yarcan ile sevgili olan İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz günlerde yeni ilişkisinin birinci yılını kutlamıştır.

Ibrahim Celikkol Kimdir 4

İbrahim Çelikkol Dizi ve Filmleri

İbrahim Çelikkol kimdir sorusunun altında, pek tabii başarılı oyuncunun yer aldığı dizi ve filmler de yatmaktadır. İffet, Bir Zamanlar Çukurova ve Merhamet gibi başarılı dizilerde boy göstermiştir.

İbrahim Çelikkol hangi dizilerde oynadı sorusunun cevabı ise aşağıdaki gibidir:

  • Pars: Narkoterör (2008)
  • M.A.T. (2009)
  • Keskin Bıçak (2010)
  • Karadağlar (2010)
  • İffet (2011)
  • Merhamet (2013)
  • Reaksiyon (2014)
  • Seddülbahir 32 Saat (2016)
  • Kördüğüm (2016)
  • Siyah Beyaz Aşk (2017)
  • Muhteşem İkili (2018)
  • Doğduğun Ev Kaderindir (2019)
  • Bir Zamanlar Çukurova (2021)

Son zamanlarda televizyonda adını pek görmediğimiz İbrahim Çelikkol, günümüzde oldukça popüler olan Gaddar dizisine konuk oyuncu olarak katılacaktır.

Ünlü isim yayınlanan fragmanın ardından, ‘Gaddar Korkut Zakkum Kimdir’ şeklinde aramalara konu olmuştur. Anlaşılacağı üzere İbrahim Çelikkol, dizide Korkut Zakkum karakterine hayat verecektir.

Televizyon dizilerinin yanı sıra İbrahim Çelikkol, ‘Kuş Uçuşu’ adlı Netflix dizisinde yer almıştır. Bu dizideki başrol olan başarılı oyuncu, Birce Akalay ve Miray Daner ile başrolü paylaşmıştır.

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, yer aldığı sinema filmleriyle de, büyük başarılar elde etmiştir.

İbrahim Çelikkol’un oynadığı filmler ise aşağıdaki gibidir:

  • Fetih 1453 (2012)
  • Sadece Sen (2014)
  • Mevlana Mest-i Aşk (2021)

Muhabir: Özkan Çelik