İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak göreve seçilmeyen Gürhan Özcan, seçim sonrasındaki teşekkür ziyaretleri kapsamında Medi Medya Grubu bünyesinde faaliyetlerini yürüten Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com internet haber sitesini ziyaret etti.

20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvurular yarın başlıyor 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvurular yarın başlıyor

Danışmanı, eski İYİ Partili Şenol Özkaya ile birlikte ziyarete gelen Özcan, Medi Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve Yazı İşleri Müdürü Esra Kale ile bir araya geldi.

Seçim sürecinde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade eden Özcan, çalışmalarını halka aktarma noktasında en önemli görevin yerel medya olduğuna dikkat çekti.

Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com ekibine seçim sürecindeki destekleri için teşekkür eden Özcan, Manisa’da seçimin kavgasız bir şekilde sonuçlanmasından memnuniyet duyduklarını aktardı.

Seçimin geride kaldığını ve bundan sonra seçilen başkanların, parti ayrımı gözetmeksizin Manisa için çalışmaları gerektiğini vurgulayan Özcan, ortak paydanın Manisa olduğunu ve bu bilinçle hareket etmenin kente çok şey katacağına inandığını dile getirdi.

Bundan sonraki süreçte de siyasete devam edeceğini sözlerine ekleyen Gürhan Özcan, herhangi bir adaylık için ise henüz erken olduğunu söyledi.

Son olarak kendilerini ağırladığı için Medi Medya ekibine de teşekkür eden Özcan, gündeme dair sohbetin ardından ziyaretini noktaladı.

Muhabir: Özkan ÇELİK