Manisaspor, İsmail Şahmalı’nın ardından bir futbolcusunu daha Büyükşehir Gaziantepspor’a kaptırmak üzere. Siyah-Beyazlılar’ın golcüsü Bahattin Köse’nin her konuda Gaziantep kulübü ile anlaştığı, transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacağı öğrenildi.
HÜSEYİN KALPAR İSTİYOR
Geçtiğimiz sezon Manisaspor formasıyla önemli işler başaran ve attığı gollerle takımının ligde kalmasında önemli rol oynayan Bahattin Köse için teknik direktör Hüseyin Kalpar alınması konusunda öncelik belirlediği bildirildi.
26 yaşındaki gurbetçi oyuncu Bahattin Köse’yi transfer etmek için Manisaspor kulübü ile görüşen Büyükşehir bu oyuncuyu istediğini kulübüne resmen bildirdi
BAHATTİN’DE GELMEK İSTİYOR
Golcü futbolcu ile telefonda görüşen ve Bahattin’e kendisini yeni sezonda takımda görmek istediğini söyleyen Kalpar’a golcü oyuncunun sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşması durumunda gelmek istediğini söylediği bildirildi.
REFERANS SAZDAĞI VE İSMAİL
Geçtiğimiz sezon devre arasında Manisaspor’a kiralanan Gökhan Sazdağı ve bir dönem Gaziantepspor forması giyen İsmail Haktan Odabaşı bu sezon Manisaspor’da beraber oynadıkları Bahattin Köse’ye Büyükşehir hakkında olumlu referans oldukları öğrenildi. Yeni sezonda yine mavi-beyazlı formayı giyecek olan Gökhan Sazdağı’nında Köse transferinde aracı olduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilişim