TFF 1.Lig ekiplerinden Manisaspor 'da yeni transferler Slavko Perovic ile Hüseyin Tok, bugün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yapılan idmanda yer alarak düz koşu yaptılar. Taraftarlarında ilgi gösterdiği Perovic ve Hüseyin Tok, 5'e 2 pas çalışması sonrası takımdan ayrılıp saha kenarında koşu yaparak idmanı tamamladı.
PEROVİC; "MANİSASPOR'A GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"
Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Manisaspor'un yeni transferi Slavko Perovic; " Manisaspor tekrardan geldiğim için mutluyum. Manisaspor'un bende ki yeri her zaman ayrıdır. Burada gol krallığı yaşadım. Manisaspor'dan teklif aldıktan sonra hiç düşünmeden evet dedim. Denizlispor'un beni bırakmak istememesinden dolayı transferi süreci uzadı. Ama ben süreçte Manisaspor'a gelmek istediğimi Denizlispor'a ısrarla söyledim. Sonuç olarak Manisaspor' dayım. Olmak istediğim yerdeyim. Takım olarak hep birlikte iyi sonuçlar alıp üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz" dedi.
LİSANSLARI ÇIKTI
Bugün ilk antrenmanına çıkan Slavko Perovic ve Hüseyin Tok'un öğleden sonra lisanların çıktığı ve Sait Karafırtınalar'ın görev vermesi halinde Ümraniyespor maçının kadrosunda yer alabilecekleri öğrenildi.
Editör: TE Bilişim