Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen bir konferansa katılmak üzere Manisa'ya gelen Manisa eski valisi, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Manisa Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve cemiyet üyelerinin karşıladığı Güvenç, Manisa'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Vekil Güvenç, "Eski günleri hatırlamak, yeniden Manisa'da olmak güzel. Burada uzun süre valilik yaptım. Çok güzel dostluklar edindim. Yıllarca beraber Manisa için hizmet ettiğimiz insanlarla tekrar görüşme fırsatı yakaladığım için mutluyum." ifadelerini kullandı.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'i ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ise, "Sayın Güvenç vali olduğu dönemde Manisa'ya çok güzel hizmetlerde bulundu. Şimdi gelinen notada kendisinin Meclis'te önemli bir görevi var. Allah yardımcısı olsun. onu tekrar burada görmek bizim için büyük mutluluk." dedi.
Editör: TE Bilişim