Kısa süre içinde hizmete başlayacak olan minibüslerde kullanılacak olan Manisa Kart için başvuruların alınmaya devam ettiğini belirten Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, vatandaşların Manisa Kart için Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binası'na başvurabileceklerini söyledi.

İl genelinde toplu ulaşımda başlattığı dönüşüm hamlesiyle vatandaşların modern, alçak tabanlı ve engelli taşınmasına uygun araçlarla seyahat etmesini sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde hizmet verecek minibüslerin dönüşümünü de tamamladı. İlçede toplu taşıma hizmeti veren S.S 17 No'lu Turgutlu Şehir İçi Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi araçlarının dönüşümüne öncülük eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçe merkeziyle mahalleleri arasında hizmet verecek araçların denetimini gerçekleştirdi.

Manisa Kart Geçerli

İl genelinde başlattıkları toplu ulaşımda dönüşümü Turgutlu'da da hayata geçirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşlarımızın modern, konforlu, engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun araçlarla toplu taşıma hizmetinden faydalanmaları için yoğun bir çalışma içindeyiz. Bu dönüşüm hamlemizi Turgutlu ilçemizde de tamamladık. Yeni minibüslerimiz, kısa sürede Turgutlu merkeziyle mahalleleri arasında hizmete başlayacak. Bu minibüslerimizde de Manisa Kart geçerli olacak. Manisa Kart'ı olmayan ya da Kentkartlarını değiştirmeyen vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemiz Turgutlu Hizmet Binası'na başvurarak Manisa Kart'larını alabilirler" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim