Manisaspor kulübü Şanlıurfaspor’un gündeme getirdiği şike iddialarında adı geçen futbolcusu İsmail Haktan Odabaşı’yı süresiz kadro dışı bıraktı. Konuyla ilgili kamuoyuna yazılı bir açıklama geçen Manisaspor kulübü ; “Maalesef kulübümüz futbolcusunun isminin geçtiği dosya ve basına düşen tapelerin ardından, soruşturmanın selamati için İsmail Haktan Odabaşı süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır” ifadelerini kullanarak İsmail Haktan Odabaşı’nın kadro dışı kaldığını duyurdu.
DAHA ÖNCE DE AÇIKLAMA YAPILMIŞTI
Ayrıca Manisaspor kulübü şike iddialarının kamuoyuna yansımasına üzerine yaptığı açıklamada ‘Kulübümüzle bağlantısı olan bir oyuncu varsa hukuki süreci başlatırız’ demişti. Tapelerin ortaya çıkmasının üzerine Manisaspor kulübü İsmail Haktan Odabaşı’nı kadro dışı bıraktı.
MANİSASPOR KULÜBÜNÜN YAPTIĞI AÇIKLAMA
Şanlıurfaspor Kulübü tarafından, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün 2016- 2017 futbol sezonundaki maçların müsabaka skorunu etkilediği iddiasıyla, Türkiye Futbol Federasyonu’na yapılan başvuru ve kulübümüz futbolcusu İsmail Haktan Odabaşı’nın isminin de yer aldığı dosyanın, Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu tarafından soruşturulması devam etmektedir.
Maalesef kulübümüz futbolcusunun isminin geçtiği dosya ve basına düşen tapelerin ardından, soruşturmanın selamati için İsmail Haktan Odabaşı süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır.
Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu’nun incelemesi ve araştırması sonucuna göre dosyada adı geçen isimlerle ilgili ivedi bir şekilde hukuki süreç de başlatılacaktır.
Manisaspor Kulübü
Editör: TE Bilişim