Manisa Genç Erkekler Hentbol Liginde şampiyon olan Salihli Belediyespor Hentbol Takımı, Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ve Salihli Belediyespor Yönetiminden Serkan Sözer eşlik etti.
Antrenör Yasin Nişli yönetiminde Manisa Genç Erkekler Hentbol Liginde şampiyonluk sevinci yaşayan Salihli Belediyespor Hentbol A Takımı, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya götürdü. Spora ve eğitime verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkan Kayda'ya teşekkür eden Antrenör Nişli, Salihli Belediyespor'u en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdi.
Şampiyon sporcuların sevinçlerine ortak olan Başkan Zeki Kayda, "Belediyespor bünyesine yakın zamanda dâhil ettiğimiz hentbol takımı, görüyorum ki kendilerine yakışan bir başarıya imza attı. Sporcularımıza verdiğimiz desteklerin karşılığını her zaman başarı ile alıyoruz. Belediyespor bünyesindeki tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyor, başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum." dedi.
Ziyaret sonunda Antrenör Yasin Nişli'ye teşekkür eden Başkan Kayda, şampiyon Hentbol Takımı oyuncularına başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim