ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Pazar günü Manisa’ya yapacağı program kapsamında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘İş ve Çalışma Hayatında Karşılaştığımız Sorunlar’ konulu toplantıya katılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu 2 Nisan Pazar günü Manisa’ya geliyor. Bakan Müezzinoğlu Manisa programı saat 17:30’da Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda Manisa İş Dünyası temsilcileri ile bir araya gelecek ve ‘İş ve Çalışma Hayatında Karşılaştığımız Sorunlar’ konulu toplantıya katılacak.


Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Bakan Müezzinoğlu’nu ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Sayın Bakanımız Manisa programı çerçevesinde odamızı da ziyaret edecekler. Ve Manisa iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelip, iş ve çalışma hayatında karşılaştığımız sorunları dinleyecekler. Devletimizin bizlere art arda sunduğu destek paketleri, kredi imkanları piyasaların biraz olsun nefes almasına sebep oldu. Tabi bu destekleri alırken, ya da uygularken yaşanan bazı sıkıntılar da oluyor. Bu sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı düzenlediğimiz bu toplantıda üyelerimiz dile getirme fırsatını bulacaklar. Ben bu toplantıya tüm oda üyelerimizi davet ediyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim