Manisaspor 'da üstü üste alınan kötü sonuçlar sonrası taraftar patlama noktasına geldi. Samsunspor maçı sonrası yönetimi ve futbolcuları protesto eden taraftarların artık sabrının kalmadığı öğrenildi. 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı'da kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görüşlerini bildirdi.
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in ismini duyan taraftarların maça gelemediği vurgulayan Altan Çakıcı; " Taraftarların maça gelmemesinin en büyük sebebi Abdullah Mergen'dir. Abdullah Mergen'in adını duyan maça gelmek istemiyor" dedi.
"İSTİFAYA DAVET ETTİ"
Sözlerine devam eden 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği başkanı Altan Çakıcı; "Gelinen noktada ısrar etmenin anlamı yok. Gelin yanlışınızdan geçte olsa dönün ve istifa edin. Bu taraftar o zaman inanın sizi bağrına basar" diyerek Abdullah Mergen ve yönetimini istifaya davet etti.
FUTBOLCULAR VE HOCAYI DA ELEŞTİRDİ
Samsunspor maçında oynanan kötü futbolla ilgili Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ve futbolcuları da eleştiren Başkan Altan Çakıcı; " Bir takım üst üste 3 pas yapamaz mı? Nedir bu takımın hali? 10 maçtır sabır sabır nereye kadar. Taraftarında sabrını taşırdınız. Adam gibi oynayan oynar oynamayan gider" dedi. Futbolcuları tek tek eleştiren Altan Çakıcı; " Sizden bir isteğimiz var ne olur yaptığım bu eleştiriler hakkında beni yanılttın da bende özür dileyeyim. Sevdamız Manisaspor. Bizi bundan mahrum etmeyin" diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim