Olağan Genel Kurulun ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevini devralan Mevlüt Aktan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Başkan Ergün, Aktan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, İdari İşler Sorumlusu Bora Çaylan, Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar ile birlikte Basın Sözcüsü Gökmen Aytaç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün makamına konuk oldu. Geçtiğimiz hafta içi gerçekleşen Olağan Genel Kurul ile Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevini devralan Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kulübümüzde her ne kadar lokomotif olarak futbol takımımız gibi gözükse de her branşta başarıyı hedefliyoruz. Bu doğrultuda alt yapıda da Manisalı evlatlarımıza sahip çıkıyoruz. Çocuklarımızın hem zihinsel gelişimlerine, hem de bedensel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
“KULÜBÜMÜZÜ İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”
Yönetim olarak alt yapıya büyük önem verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da, “Bireysel ve takım sporlarında güzel başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra alt yapıda daha fazla gelişim gösterebilmek adına çalışmalar içerisindeyiz. Yönetim olarak ilk çalışmalarımız da bu yönde oldu. Spor dünyasına Manisa'dan yeni yetenekler kazandırmanın çabası içerisinde olacağız. Kulübümüzün öz kaynaklarından yetişen evlatlarımıza ulusal ve uluslararası turnuvalarda güzel dereceler kazandırmayı hedefliyoruz. Sizlerin desteğiyle yeşil-beyazlı kulübümüzde nice zaferlere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi. Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Aktan ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çiçek ve üzerinde isminin yazılı olduğu formayı hediye etti.
Editör: TE Bilişim