Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu yakalayarak adını yeniden 3.lige yazdıran Turgutluspor ’da bayram havası yaşanırken teknik patron Hakan Şapçı, Turgutlu’nun PTT 1.lig seviyesinde boy göstermesi gerektiği ifade etti.
2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 9.grup lideri olarak play off oynamaya hak kazanan ve Bursa Karacabey’de Erokspor’u 3-1 yenerek adını yeniden 3.lige yazdıran Turgutluspor bir sezon aradan sonra yeniden profesyonel arenaya dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Şampiyonluğun en büyük mimarları arasında yer alan Teknik Direktör Hakan Şapçı ise şampiyonluğa çok sevindiklerini ancak Turgutlu gibi potansiyelli kentin PTT 1.lig seviyesi mücadele etmesi gerektiğini dile getirdi.
Deneyimli çalıştırıcı; “Turgutluspor yeniden 3.Lig’e çıktı, bu kentin hak ettiği profesyonel liglere geri döndük. Bu başarı bizleri onurlandırdı ve mutlu etti. Bundan sonra var olan potansiyeli kullanarak, şehrin de desteğiyle daha üst ligleri hedefleyen bir Turgutluspor olur inşallah. Turgutlu’da başarı için her şey müsait. Her şeyi göz önünde bulundurunca Turgutluspor 2.Lig ve 1.Lig’i hak ediyor. Bu sezon harika bir ekibe sahiptik, karakterli ve iyi oyuncularından kurulu bir takım ile havayı yakaladık ve kupayı Turgutlu’ya getirdik. Oyuncularımla ayrı ayrı gurur duyuyorum, oynayan ve oynamayan kardeşlerimizle aile ortamı kurduk ve başarıyı elde ettik. Harika bir taraftara sahibiz, biz iç sahada ve deplasmanda yalnız bırakmadılar. Her maçı evimizde gibi oynadık, kent, taraftar ve takım bir bütün haline gelince başarıda ardından geliyor. Başarımızda perde arkası isimler olan Belediye başkanımız Turgay Şirin’e, kulüp başkanımız Hakan Sezer’e, Genel Kaptanımız Ayhan Çelikdoğan’a, değerli yöneticilerimize ve bence alkışın en büyüğünü hak eden oyuncularım ile taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim