Özalp'in cenazesinin tören alanına gelmesiyle mesai arkadaşları gözyaşları içinde feryat etti.
20 Eylül Salı Günü Akhisar'dan görevli olduğu Manisa 112 Komuta Kontrol Merkezine gelmek üzere 2 arkadaşıyla yola çıkan ve geçirdikleri kazada ağır yaralanan Şükran Özalp dün gece yoğun bakımda hayatını kaybetti. 28 yaşındaki Şükran Özalp için çalıştığı 112 Komuta Kontrol Merkezinde tören düzenlendi. Törene İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, AFAD İl Müdürü Bekir Şen, Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat, Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu ve mesai arkadaşları katıldı. Şükran Özlap'ın cenazesinin Komuta Kontrol Merkezine getirilmesiyle birlikte mesai arkadaşlarının gözyaşları içindeki feryatları yürekleri burktu.
Törende bir açıklama yapan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, Şükran Özalp'in oldukça gayretli ve azimli bir personel olduğunu belirterek, "Onu kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Ailesiyle görüştüm. Annesi ve iki kardeşi var. Bütün gayreti ve emeğiyle ailesine bakmış. Onları belli bir seviyeye getirmek için gayret göstermiş. Fedakar bir insan, takdir edilecek bir evlat. Çok küçük yaşta babasını kaybetmiş ve ailesine babalık yapmış. Çok üzücü bir durum. Böyle genç yaşta bir arkadaşımızı kaybetmemiz bizi gerçekten üzüyor. İnşallah bundan sonraki ebedi hayatında Rabbim ona rahmetiyle muamele eder" dedi.
Yapılan duanın ardından Özalp'in cenazesi Akhisar'ın Süleymanlı Mahallesi'nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Akhisar'a gönderildi.
Şükran Özalp'in 10 yıldır ATT olarak görev yaptığı ve bekar olduğu öğrenildi.
Akhisar'dan Manisa istikametine giden ve Saruhanlı'nın Tirkeş Mahallesi kavşağında kaza yapan Şükran Özalp yönetimindeki 45 HA 6088 plakalı otomobilde bulunan ve yaralı olarak kurtulan diğer ATT arkadaşları Büşra Bayraktar ve Gülsevim Çakar'ın durumunun ise iyi olduğu bildirildi.
Editör: TE Bilişim