Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Saruhanlı ‘da Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hizmet birimlerini ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları inceledi. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörlüğü'nü ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, burada Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Veteriner İşleri Şube Müdürü Murat İnci, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ve İlçe Koordinasyon Şube Müdürü Nuri Güncan tarafından karşılandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, burada personelle tek tek tokalaştı, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Saruhanlı MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Saruhanlı Belediyesi'nin Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Genç, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nin eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için hayata geçirdiği Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi'nin Saruhanlı şubesini ziyaret etti. Eğitim merkezindeki ders verilen bir sınıfı da ziyaret eden Genç, öğrencilere başarılar diledi. MABEM'de son olarak öğretmenlerle bir araya gelen Genç, devletine, milletine, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek için öğretmenlere büyük görev düştüğünü vurguladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçede son olarak Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde incelemede bulundu. İlçede çocukların eğitimine katkı sağlayacak olan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nin 6 Şubat tarihinde hizmete gireceğini belirten Genç, "Önümüzdeki ay hizmete girecek merkezimizde, çocuklarımız uzman eğitmenler eşliğinde değişik branşlarda eğitim alabilecekler" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim