Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ara transfer döneminin son günü Başakşehir Futbol Kulübünden 26 yaşındaki santrafor Sokol Cikalleshi'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği bildirildi.
Başakşehir'in bugün Emmanuel Adebayor ile anlaşmasının ardından Sokol Cikalleshi'yi Akhisar Belediyespor'a kiraladığı bildirildi.
2019 yılına kadar İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki golcü Arnavut futbolcu Sokol Cikalleshi, futbol hayatına Arnavutluk takımlarından Besa Kavaje takımında başlarken sırasıyla Tirana, Güney Kore takımlarından Incheon United, Arnavutluk Kukesi, Hırvatistan takımlarından Split ve son olarak 2015-2016 sezonundan buyana İstanbul Başakşehir futbol takımlarının formalarını giydi.
Geçen sezon ligde 27 maçta 6 gol 4 asist kaydeden oyuncu bu sezon sadece 2 lig maçı kadrosunda 63 dakika forma şansı buldu. Türkiye kariyerinde 48 maçta 16 gol kaydeden golcü oyuncu bu sezon en son Başakşehir forması ile 24 Eylül 2016 günü Osmanlıspor'a karşı forma giydi
Editör: TE Bilişim