"Ülkemi Seviyorum Yerli Cep Telefonu Kullanıyorum" kampanyasının basın toplantısında VESTEL Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Cep telefonu tamir, onarım ve bakım konusunda da Vestel olarak iddialı olduklarını ifade eden Erdoğan açıklamalarına şöyle devam etti:
"Onun dışında tüm Türkiye'ye yayılmış olan 400'e yakın yetkili servisimizle ürünlerin arkasındayız. 48 saat içinde her nerede olursa olsun tamir etme veya değiştirme garantimiz var. Büyükşehirlerde ise 24 saat içerisinde özellikle bizim bazı atanmış yerlerimize getirirseniz ‘Güven Üssü' adını verdiğimiz yerde inanın 1 saat içerisinde ya tamir ediliyor, tamir edilemezse değiştirme sözümüz var. Zaten dönüş oranlarımızda çok düşük. İnşallah kullanıcılar büyük bir memnuniyetle kullanacaklar ama biz devamlı yenisini geliştirmek zorundayız. Her 6 ila 8 ayda bir piyasaya yeni bir ürün sunmak zorundasınız teknoloji böyle bir şey. Bizim Manisa Vestel City'de bin 400 mühendisimiz var. Bu bin 400 ARGE Mühendisimiz devamlı teknolojiyi geliştiriyor. Cep telefonlarını da devamlı bizim kendi mühendislerimiz geliştirdi. İnşallah bu tür kampanyalar yurt satında yayılır ve insanımız çok daha uygun fiyatla teknolojinin son ürünlerine sahip olurlar."
Basın açıklaması Başkan Çoban'ın, Erdoğan'a Afyonkarahisar'a özgü keçeden yapılma seccade hediye etmesinin ardından sona erdi.
Editör: TE Bilişim