KULİS HABER ÖZEL
TFF 1.Lig’de 39 puanla 12.sırada ligi sonlandıran Manisaspor’da Abdullah Mergen ve yönetimine ikinci dava yolda. Manisaspor’un efsanevi kaptanı Bülent Hasgönüllü ve siyah-beyazlıların eski futbolcusu Turgay Gümüşdere Cumhuriyet Başsavcılığına verdikleri dilekçe ile şikayette bulundular.
Manisaspor’da liglerin bitmesi ile sular ısınıyor. Bilindiği üzere Bülent Hasgönüllü ve Turgay Gümüşdere’nin Cumhuriyet Başsavcılığına verdikleri dilekçe sonucu Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve yönetimi “Görevi kötü kullanma” davası açılıp hakim karşısına çıkmıştı. Hasgönüllü ve Gümüşdere ilk davanın devamı niteliğini taşıyan ikinci şikayet dilekçesini de bu sabah Cumhuriyet Başsavcılığına verdi.
İKİNCİ DİLEKÇE 2015-2017 DÖNEMİNİ KAPSIYOR
Bülent Hasgönüllü ve Turgay Gümüşdere verdikleri ikinci dilekçenin 19.10.2015-24.05.2017 tarihleri arasını kapsadığı ve ‘Görevi kötüye kullanma, Şirket defterlerinin incelenmesi, TFF’den gelen katılım payı ve diğer ücretlerin incelenmesi, Muhasebe defterlerinin incelenmesi’ gibi taleplerin yer aldığı öğrenildi.


HASGÖNÜLLÜ; “BİZ MANİSASPOR’UN GELECEĞİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ”
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Bülent Hasgönüllü; “ Turgay Gümüşdere ve ben şikayet dilekçelerini Manisaspor’un geleceği için veriyoruz. Bizim hiçbir çıkar göz etme amacımız yok. Biz Manisaspor’dan ne alırız değil, ait olduğumuz camiaya, armaya ne verebiliriz diye düşünüyoruz. Bu yüzden Manisaspor’un yönetiminin şeffaf ve hesap verebilir olması lazım. Bizde bu kapsamda ikinci şikayet dilekçemizi Cumhuriyet Başsavcılığına vermiş durumdayız. Verdiğimiz bu dilekçe ilk davanın devamı niteliği taşıyor. Bu davaların sonuna kadar takipçisiyiz. Her şey Manisaspor için” dedi


GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA DAVASINDA İKİNCİ DURUŞMA CUMA GÜNÜ
Manisaspor’ da sonucu merakla beklenen “Görevi Kötüye Kullanma” davasının ikinci duruşması Cuma günüsaat 10.00’da 3. Asliye ceza mahkemesinde görülecek. Manisaspor’un geleceğini ilgilendiren davada yarın Manisaspor yönetimi ile ilgili önemli kararların çıkması bekleniyor

Editör: TE Bilişim