MAÇTAN DAKİKALAR
2.dk. Hasan Ali Adıgüzel'in ara pasını alarak ceza sahasına giren Ricardo Vaz Te ilk olarak kaleci Mert Günok ardından Şamil Çinaz'a zarif bir çalım atarak boş kaleye topu gönderdi ve takımını öne geçirdi.
12.dk. Oyunda sakatlanan Soner Aydoğdu yerine Costodio oyuna girdi.
20.dk. Ceza sahası dışından Onur Atasayar'ın kaleye vurduğu top kaleci Fatih Öztürk'ten sekti ve topu önünde bulan Deniz Yılmaz golü buldu ve maçta beraberlik geldi.
38.dk. Sol kanattan Muğdat Çelik topu ceza sahası çizgisine getirdi ve topu çapraz ceza sahasına bıraktı topun gelişine vuran Ricardo Vaz Te'nin vuruşun top direğe çarparak ağlarla buluştu.
46.dk. Bursaspor'da Ricardo Faty çıktı yerine Cristobal Jorquera girdi.
46.dk. Bursaspor'da Şamil Çinaz çıktı yerine Ertuğrul Ersoy girdi.
50.dk. Bursaspor'da Martin Batalla sarı kart gördü.
62.dk. Akhisar Belediyespor'da Alper Uludağ sarı kart gördü.
66.dk. Ricardo Vaz Te topu penaltı noktasına kadar götürdü topu ceza sahası içerisinde Muğdat'a çıkardı ve topu kaleye gönderdi top Ertuğrul'un eline çarpması sonucu hakem Serkan Tokat penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kulanan Ricardo Vaz Te karşılaşmadaki üçüncü golünü kaydederek Hat-trick yaptı.
87.dakikada ceza sahası dışında Muğdat Çelik'in pazasını alan Ricardo Vaz kaleci ile karşı karşıya kaldı ve plase vuruşu ile topa ağalara gönderdi.
Editör: TE Bilişim