Manisaspor 'da sıcak saatler yaşanıyor. Bülent Hasgönüllü ve Turgay Gümüşdere'nin içinde bulunduğu Manisasporlu eski futbolcuların, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen hakkında yaptıkları suç duyurusunu savcılık kabul ettiği öğrenildi. Abdullah Mergen Mart ayında hakim karşısına çıkacak.
Manisaspor'da Abdullah Mergen hakkında ‘Görevi kötüye kullanmak' suçuyla yapılan şikayeti savcılık kabul etti. Bülent Hasgönüllü ve Turgay Gümüşdere'nin başını çektiği eski futbolculardan oluşan grubun savcılığa yaptığı şikayet sonucu Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen Mart ayında 3.Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.
BÜLENT HASGÖNÜLLÜ; "BİZİM ŞAHISLARLA İLGİLİ BİR PROBLEMİMİZ YOK"
Konuyla ilgili detaylı açıklamayı bu hafta içi düzenleyecekleri basın toplantısı ile kamuoyuna anlatacaklarını söyleyen Bülent Hasgönüllü; "Bizim şahıslarla ilgili bir problemimiz yok. Bizim tek derdimiz Manisaspor. Biz kuşku duyduğumuz olaylardan dolayı savcılığa şikayette bulunduk. Şikayetimiz savcılık tarafından kabul gördü. Artık mahkeme karşısında bütün gerçekler ortaya çıkacak. Bizle sonucu merakla bekliyoruz. Detaylı açıklamayı ben ve arkadaşlarım haftaya düzenleyeceğimiz basın toplantısı kamuoyuna yapacağız" dedi.
Editör: TE Bilişim