'Gezi olaylarından sonra Bülent Arınç'ı Başbakan yapmak istediler' diyen Melih Gökçek'e cevap veren eski Başbakan Yardımcısı Arınç veryansın etti.

AHLAK DIŞI BİR YALAN VE İFTİRA

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yapan Bülent Arınç, "Melih Gökçek, uzun bir aradan sonra ahlak dışı bir yalana ve iftiraya başvurdu.
Belli ki bir sıkıntısı var ve hedef şaşırtmak istiyor" dedi.

"EĞER BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI YAŞIYORSA..."

Bülent Arınç, "Bir Hint Atasözünde denir ki, eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa, kesinlikle altını kirletmiştir" diye konuştu.

SİYASETİN KOMEDİ UNSURU

Arınç, "Melih Gökçek'in hezeyanlarını bu açıdan değerlendirmek ve ciddiye almamak gerek. Artık siyasetin komedi unsuru olmuştur. Gülüp geçin" dedi.

"DAHA ÖNEMLİ MESELELERİMİZ VAR"

Türkiye'de Melih Gökçek'in açıklamalarından daha önemli meseleler olduğunu dile getiren Arınç, "İbrahim Melih Gökçek, "Devam edebildiğin kadar et" mantığını her sahada uygulayıp yalana,iftiraya, çirkefliğe de devam edebildiği kadar ediyor. Ülkemizin üç harfli belediye başkanının komikliklerinden ve üstündeki okların hedefini şaşırtma çabalarından daha önemli meseleleri var" ifadelerini kullandı.

TELEVİZYONDA CEVAP VERECEK

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç son olarak şöyle konuştu, "'Geziden sonra Başbakan olacaktı' yalanına ise, bu akşam 19.00'da TGRT HABER'DE cevap vereceğim"
Editör: TE Bilişim