Muhtar Konyalı ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Genç ve Arslan, mahalleye kazandırılacak olan hizmetlerin de müjdesini verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Selimşahlar Mahallesini ziyaret etti. Genç ve Arslan mahalle sakinleri ile tek tek tokalaştı, vatandaşlarla sohbet etti. Ardından mahalle kahvesinde Muhtar Muammer Konyalı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, vatandaşların taleplerini dikkatle dinledi.
Sık sık mahalle muhtarları ve vatandaşlarla ile biraya gelerek sorunlarını dinlediklerini belirten Muhtarlıklar İşleri Daire Başkanı Ersoy Arslan, "Manisa'nın il genelinde en iyi hizmetleri kazandırmak için bir özveriyle çalışıyoruz. Bir yandan da sık sık mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek bu yönde taleplerini dinliyor ve çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" ifadelerinde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallede yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ise, "Ana asfalttan mahalle girişine kadar olan yaklaşık bin 600 metrelik yolda asfalt çalışması yapılacak. Mahallemizde yeni bir kanalizasyon projesinin de çizimi yapıldı. Bunun yanı sıra ortak arıtma tesisinin de planlaması içerisindeyiz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim