Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediyespor, Kaptan Gökçe Gümüş ile sözleşme yenilerken orta saha oyuncusu Hamza Demirdoğan ve sol açık oyuncusu Nihat Günak ile anlaşma imzaladı.
Teknik Direktör Fikret Gezer ile anlaştıktan sonra kadrosunu günlendirmek için transfer çalışmalarına başlayan Yeşil-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon takım kaptanlığı yapan Gökçe Gümüş ile sözleşme yeniledi. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Kocaçeşmespor’da forma giyen Hamza Demirdoğan ve Nihat Günak’ı da transfer ederek kadrosunu güçlendiren Salihli Belediyespor, BAL'a çıkmak için transfer çalışmalarının devam edeceği öğrenildi. Yapılan transferlerle kadroyu güçlendirdiklerini belirten Belediye Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, "Bu sene hedefimiz Bölgesel Amötör Lige çıkmak. Şu ana kadar 8 oyuncu ile anlaştık. Hedefimize ulaşmak için yeni oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Salihli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza törenine, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, Yöneticiler Rasim Paşa ve Murat Akça, Antrenör Adem Başaran ile futbolcular Gökçe Gümüş, Hamza Demirdöğen ve Nihat Günak katıldı. Emrullah Öztürk ve Akın Aktaş katıldı.
Öte yandan, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip, Ümit Mutlu, Musa Yiğit, Kadir Kaya, Akın Aktaş ve kaleci Emrullah Öztürk’ü transfer ederek kadrosuna dahil etmişti.
Editör: TE Bilişim