Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi'nde misafir olmayı hedefleyen Turgutluspor, yeniden 3.Lig'e çıkma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 9.Grup'ta 1 maç eksiğine rağmen liderliğini sürdüren Turgutluspor, bu hafta önemli maçta deplasmanda yakın takipçisi Ayvalıkgücü Belediyespor'u yenerek rahatlamak istiyor.
Geçtiğimiz hafta evinde, ilk maçta 3-1 yenildiği Gönen Belediyespor'u 2-0 yenen Turgutluspor, yakın takipçisi Ayvalıkgücü Belediyespor'un Karabiga'da yenilmesiyle aradaki puan farkını 5'e çıkarttı.
Zorlu bir haftadan galibiyetle ayrıldıklarını belirten teknik direktör Hakan Şapçı: "Ligin ikinci yarısına çok iyi başlayamamıştık. Yavaş yavaş kendimizi toparlıyoruz. Haftalar geçtikçe iyi futbol oynuyoruz. Sezon sonunda kısmet olursa finale kadar gideceğiz ve şampiyon olacağız. Çünkü Turgutluspor'un yeri buralar değil. Taraftarlarımızı bizleri yalnız bırakmıyor, onlara da teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
1 günlük iznin ardından önümüzdeki hafta Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanına gidecek olan kırmızı siyahlılar çalışmalarına başladı. Rakibine göre 1 maç eksiği olan kırmızı siyahlılar bu maçı kazanıp puanını 46'ya çıkarmak ve zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Hiçbir maçta takımlarını yalnız bırakmayan taraftarların Ayvalık deplasmanına çıkartma yapacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim