Halkımıza ilk etabı 100 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan Toplu Konut projemizin müjdesini vermek istiyoruz, Şehzadeler’e hayırlı olsun” dedi.
Şehzadeler Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününden bu yana her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurmaya devam ediyor. Bugüne kadar 12 mahallede iftar sofrası kuran Şehzadeler Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu Sancaklıbozköy ve Aşağıçobanisa mahallelerinde iftar sofrası kurdu.
Her gün farklı bir mahallede kurduğu iftar sofralarında mahalle halkını iftar sofralarında buluşturan Şehzadeler Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu iftar sofrasını Sancaklıbozköy ve Aşağıçobanisa Mahallelerinde kurdu. Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiklerinden bu yana 4’üncü Ramazan’ı yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak bu yıl 4’üncü Ramazan’ı yaşıyor, halkımız ile 4 yıldır iftar sofralarında buluşuyoruz. Ramazan’ın ilk gününden beri halkımız ile iç içe, bir arada mahallelerimizde iftar açıyoruz. Bu meydanlarda sizlerin sevginizi, muhabbetinizi hissetmek, sizlerle birlikte aynı duyguyu, inanç birliğini paylaşmak bizim için son derece güzel bir duygu oluyor. Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz günden beri, bütün 65 mahallemizi ve 170 bin vatandaşımız için dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Uzun zamandan beri Şehzadeler'de Toplu Konut projesini hayata geçirebilmek için yoğun mesai harcadık. Şehzadeler ilçemizin bir tarafı 1. sınıf tarım arazisi, diğer tarafı ise Milli Park, Şehzadeler şehrinin tam merkezinde, yoğun bir yapılaşma olduğu için arsa bulmak çok zor. Bu nedenle göreve geldiğimiz zamandan bu yana Kiraz Pazarının karşısında hazineye ait olan 300 dönümlük bir alanla ilgili olarak bir girişimde bulunduk. Tüm sıkıntılara rağmen bu alanın imar plan değişikliği ile ilgili kısma kadar gelmiş olduk. Halkımıza ilk etabı 100 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan Toplu Konut projemizin müjdesini vermek istiyoruz, Şehzadeler’e hayırlı olsun” dedi.
Hafta sonu düzenlenen iftar programlarına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Hayırsever işadamı Rasim Kaan Aytoğu, Belediye Meclis üyeleri ve Başkan yardımcıları da eşlik etti.
Editör: TE Bilişim