MANİSA Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Metin Öztürk'ü makamında ziyaret eden Salihli İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Ali Demir ve Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy Salihli üzümünü masaya yatırdı.
Salihli İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Ali Demir ve Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Metin Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Öztürk'e görevinde başarılar dileyen Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, "Bölgemizin gün geçtikçe artan çekirdeksiz kuru üzüm üretim miktarı ve kalitesiyle sadece ulusal değil, uluslararası arenada da önemli bir üretim merkezi konumundayız. Salihli ve bölgemizin çok daha iyi noktalara taşınması için ürünlerimizin tanıtımı, sektörel kalite, verimlilik, modernizasyon ve eğitim gibi çalışmaların bugün olduğu gibi gelecekte de devam etmesi gerekmektedir. Bölgemiz tarımını güçlendirip geliştirmek için yapılacak çalışmalarda, Borsa olarak gereken desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Metin Öztürk ise "Bölgemizde tarım ve hayvancılık konusunda güzel işler yapmak istiyoruz. Bu konuda düşündüğümüz ve yapmak istediğimiz projelerimiz var. Amacımız Salihli çiftçisine en iyi hizmeti vermektir. Bölgemiz tarımının kalkınması adına elbirliğiyle çalışacağız. Müdürlük olarak üzerimize düşen görevleri yapmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.
Öztürk, ziyaretlerinden dolayı Aksoy ve Demir'e teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim