Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gündem transfer. Yeşil-Beyazlılar teknik direktör Levent Devrim ile sözleşme uzatmasının ardından transfere yöneldiği ve bu hafta içinde hareketli saatlerin yaşanılacağı öğrenildi.
DEVRİM TRANSFER RAPORUNU YÖNETİME SUNDU
Teknik Direktör Levent Devrim’in Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimine transfer raporunu verdiği, Başkan Mevlüt Aktan ve ekibinin Afyon’da ki hazırlık kampına kadar transferlerin büyük bir bölümünü gerçekleştireceği öğrenildi. Öte yandan yeşil-beyazlılar transferde en az 20 maç ve üzeri oynamış oyunculara yönelecek.
İLK HEDEF EMİR ALAGÖZ
Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Levent Devrim’in raporu doğrultusunda bazı oyuncular ile temasa geçen yeşil-beyazlı yönetim Diyarbekirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Abdurrahman Emir Alagöz ile büyük ölçüde anlaştı. 25 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşıldığı ve futbolcunun kulübü Diyarbekirspor ile bonservis sorunu çözdükten sonra yeşil-beyazlı kulübe resmi imza atacağı öğrenildi.
OYUNUN İKİ YÖNÜNÜ DE OYNUYOR
Geçen sezon Diyarbekirspor forması ile Spor Toto 3.Lig’de 33 lig maçına çıkan Emin Alagöz 2687 dakikada süre aldı. Oynadığı karşılaşmalarda 2 gol atma başarısı gösteren 25 yaşındaki futbolcu oyunun hem defansif hem ofansif yönünü oynamasıyla dikkat çekiyor.
Beşiktaş alt yapısında futbol hayatına başlayan Emir Alagöz sırasıyla Kepez Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu, Anadolu Üsküdar, Keçiörengücü ve Diyarbekirspor formalarını giydi
Editör: TE Bilişim