Manisaspor’un Büyükşehir Gaziantepspor’a yenilmesinin ardından ligin alt tarafı karışırken, siyah-beyazlılarla ilgili birçok iddia da gün yüzüne çıktı. Maç esnasında ve maç sonunda sinirli tavırlar gösteren siyah-beyazlı oyuncuların maça moralsiz çıktığı iddia edildi. Denizlispor maçı galibiyet primlerini söz verilmesine rağmen almayan Manisasporlu oyuncuların kritik maça moralsiz çıktığı öğrenildi.
BAŞKAN MERGEN SÖZÜNÜ TUTMADI
Mersin idmanyurdu, Samsunspor ve Denizlispor galibiyeti ile TFF 1.Lig’de süper bir çıkış yakalayan ama Gaziantep deplasmanından eli boş dönen siyah-beyazlılarda futbolcuların primlerinin ödenmediği iddia edildi. Denizlispor galibiyeti primi olarak futbolculara dağıtılacak olan kişi başı 6 BİN TL’nin geçen hafta söz verilmesine rağmen dağıtılmadığı bu olayın futbolcular üzerinde olumsuz etki yarattığı öğrenildi.
ABDULLAH MERGEN GAZİANTEP’E GELMEDİ
Geçen hafta Perşembe günü dağıtılacağı duyurulan galibiyet priminin Perşembe günü dağıtılmamasının ardından Manisaspor yönetimin siyah-beyazlı futbolculara primlerin Gaziantep’te dağıtılacağı söylenildiği öğrenildi. Bunun üzerine Gaziantep’e Cuma günü giden Manisasporlu futbolculara şuana kadar hiçbir ödemenin yapılmadığı iddia edildi.
Diğer bir iddiaya göre Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen prim olayı yüzünden Gaziantep deplasmanına gitmediği iddia edildi.
Editör: TE Bilişim