Manisaspor'da sular durulmuyor. TFF 1.Lig'de 14 puanla ateş hattında yer alan Manisaspor'da Sercan Türkeri ile yollar ayrıldı. Başarılı Defans oyuncusu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile ayrılığı duyururken, Manisaspor kulübünden şuana kadar konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi
.
ATTIĞI TWEET KRİZ ÇIKARTTI
TFF 1. Ligi'nde, Elazğsporla 2-2 berabere kalan Manisaspor'un maçta yedek kalan futbolcusu Sercan Türkeri'nin twitterdeki paylaşımı tartışma yaratmıştı. Başarılı defans oyuncusu attığı tweetin yanlış anlaşıldığını ifade eden bir başka Tweet atasa da Manisaspor'a bu konu çok büyüdü. Bunun üzerine bugün Manisaspor yönetimi ile bir araya gelen Sercan Türkeri takımdan ayrılma kararı aldığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Sercan; "Manisaspor'da yaşadığım olumsuzluklardan dolayı yönetim ile bir araya gelip ayrılma karar almış bulunmaktayım. Hakkımızda hayırlısı olsun." sözleri ile ayrılığı açıkladı.
KARAFIRTINALAR; "BEN GELDİĞİMDE KADRO DIŞIYDI"
Olayla ilgili bir değerlendirme yapan Karafırtınalar ise, "Bizim takımda sadece 2 yabancı var. Ben geldiğimde Sercan ilk 11'de oynamıyordu, kadro dışıydı. Ona formayı ben verdim. 11 maçın 9'unda ilk 11'de oynadı. Sinirle kullanılmış bir ifade" dedi.



Editör: TE Bilişim