Manisa'da gerçekleştirilen turnuvada il birincisi, Antalya'da gerçekleştirilen turnuvada ise grup birincisi olan Çağatay Uluçay Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı, kendilerine ulaşım konusunda katkıda bulunan Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.
Yunusemre Belediyesinin spor dallarında okullara yaptığı katkılar meyvesini veriyor. Belediyenin araç yardımında bulunduğu ve Antalya'da gerçekleştirilen turnuvada grup birincisi olan Çağatay Uluçay Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarete Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Çağatay Uluçay Ortaokulu Müdürü Mehmet Göksu, Okul Yönetimi, Antrenörler ve Çağatay Uluçay Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı katıldı. Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür eden Çağatay Uluçay Ortaokulu Müdürü Mehmet Göksu, Yunusemre Belediyesi'ne kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek, "Manisa'da gerçekleştirilen basketbol turnuvasında il birincisi olduk. Yunusemre Belediyemizin araç yardımı bizim için çok önemliydi. Antalya'da gerçekleştirilen şampiyonada grup birincisi olduk. Bugün kupamız ile ziyarete geldik. Yunusemre Belediyesi'ne desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.
"BAŞKANIMIZ SPOR KONUSUNDA DUYARLI"
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar ise belediye olarak spora ve sporculara olan desteklerinin sürdüğünü vurgulayarak "Bugün buraya öğrencilerimiz kupa ile geldiler. Bu durum bizleri çok memnun etti. Biz sporcularımızın her daim yanındayız. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, bu konuda oldukça duyarlı. Okulumuzun bu başarılarından dolayı Okul Müdürümüzü, hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Spor; öğrenciye eğitim noktasında çok katkı sağlamaktadır. Başarılı sporcularımızın yetişmesi amacıyla çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim