Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında sona gelindi. Atatürk Spor Salonunun ilçe halkı ile gençlerin hizmetine açılması için sayılı günler kaldığını müjdeleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi ile ortak yürütülen proje sayesinde Salihli'nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.
Projenin toplamda 5 bin 790 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu belirten Başkan Zeki Kayda, "Toplam alanın 3 bin 750 metrekaresi kapalı bölgeden oluşuyor. Spor salonumuzda; uluslararası saha ölçülerine (IHF, FIVB, FIBA) uygun hentbol, voleybol ve basketbol sahası, 1 adet 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 4 adet giyinme-soyunma odası, uluslararası düzeyde hakem odası, ses-kayıt odası, antrenör odası, 1 adet kafeterya, 1 adet kondisyon salonu, idari ofisler, çocuk oyun odası, mescit, WC ve duş bölümlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca binamızın çevresinde otopark ve yeşil alan düzenlemesi yapılarak en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Hedefimiz, aynı Manisa'da olduğu gibi uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek standartlarda bir yüzme havuzu ve spor salonunu Salihli'mize kazandırmak" diye konuştu.
Başkan Zeki Kayda, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun örnek bir proje olduğunu belirterek, "Yeni spor salonu ve kapalı yüzme havuzu, Salihli'de spora çok şey katacak. Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eder, projemizin Salihli gençliğine hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim