Judo'dan jimnastiğe, atıcılıktan badmintona kadar birçok branşta elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde, bir başarı da okçuluk branşından geldi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Sevim Yıldır, bu yıl içerisinde düzenlenen yarışmalarda aldığı Türkiye Sıralama Puanıyla, Türkiye Finali Yarışmasına katılmaya hak kazandı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü formasıyla okçuluk branşında mücadele eden Sevim Yıldır, bu yıl içerisinde düzenlenen yarışlardan aldığı puanlarla önemli bir başarıya imza attı. Yeşil-beyazlı sporcu Türkiye Sıralama Puanıyla, Türkiye Finali Yarışmasına katılmaya hak kazandı. Aldığı puanla 5. sıraya yerleşen başarılı sporcu Sevim Yıldır, 7-9 Ekim tarihlerinde İzmir Karşıyaka'da düzenlenecek olan Türkiye Final Yarışlarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Manisa'yı temsil edecek. Ayrıca yıl içerisinde yapılan Salon Türkiye Şampiyonası'nda da Türkiye 3.sü olan Sevim Yıldır, elde ettiği başarılarla Manisalıları gururlandırdı.
BAŞARILARI BİZLERE MUTLULUK YAŞATTI
Yıldır'ı tebrik eden, Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş," Sporcumuz Sevim Yıldır'ın elde ettiği başarı bizlere büyük mutluluk yaşattı. Manisa Büyükşehir Başkanımız Cengiz Ergün adına 7-9 Ekim tarihlerinde İzmir Karşıyaka'da düzenlenecek olan Türkiye Final Yarışlarında sporcumuza başarılar diliyorum. Bu yarışta da Manisa'yı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim